Animatie maakt complexe materie begrijpbaar en toegankelijk

Enrgy in Business wilde een e-learningmodule laten ontwikkelen waarin de medewerkers van klanten kunnen leren hoe ze kunnen bouwen aan hun eigen werkvermogen. Het huis van werkvermogen staat hierbij centraal. Hier krijgt de medewerker inzichtelijk welke verdiepingen er zijn en welke mate van invloed er inzetbaar is. Enrgy in Business vindt het belangrijk dat er op een luchtige manier inzicht wordt geboden in het werkvermogen van de deelnemers.

Animatiestijl

De e-learning is ontwikkeld in een frisse animatie stijl die zorgt voor een aantrekkelijke beleving en fun factor. De e-learning maakt gebruik van twee animatie video’s die een duidelijke basis leggen voor het verdere vervolg van de e-learning.

Krachtig in eenvoud

Een animatiestijl geeft kleur en verteld een verhaal

Via animatie kun je de content gelijk visueel toepassen en zichtbaar maken. Dat draagt ontzettend bij aan het beklijven van de inhoud. Toffe interacties zoals het in balans houden van het huis van werkvermogen (een blakend huis of in vuur en vlam), geven het onderwerp een extra dimensie.

Diverse routes en spelelementen

De deelnemer kan kiezen uit verschillende personages die elk hun eigen uitdagingen hebben in het bouwen van werkvermogen. De verschillende routes geven weer andere inzichten en geven meer replay-value aan de learning.

Toffe interacties zoals het in balans houden van het huis van werkvermogen (een blakend huis of in vuur en vlam), geven het onderwerp een extra dimensie.

Blended vorm

Naast de online training maakt Enrgy in business gebruik van een klassikale verdiepingstraining training. Elementen vanuit de e-learning worden ook ingezet in de klassikale training, waardoor het mooi verbindt. Ook de video’s kunnen los worden ingezet.

Onze klanten zijn zeer te spreken over deze e-learning van e-fluence.

De inzet van de juiste elementen

Om te komen tot het huidige resultaat hebben we gebruik gemaakt van de volgende zaken:

  • Een prachtige animatiestijl
  • Diverse doorlooproutes met hoge replay-value
  • Open vragen voor zelfreflectie en hergebruik
  • Gamification elementen
  • Animatie videos

Producten

Wilt u meer informatie over dit product?

Illustratie & Animatie

Illustratiestijl

Uniek & Responsive

Gamification

Ben je opzoek naar een visueel sterke e-learning met een hoge fun factor? Dan is dit pakket echt iets voor jou!