Storytelling zorgt voor een hoge mate van engagement en trekt de deelnemer in een wereld van beleving.

Voor verschillende opdrachtgevers ontwikkelen wij e-learning gebaseerd op een verhaallijn. Wij geloven dat deelnemers het meeste leren van een leerervaring waar ze echt onderdeel van zijn geworden.

Daarom kiezen we vaak voor een aansprekend verhaal dat dicht bij de doelgroep ligt. Door interactieve video in te zetten zorgen we voor een extreem hoge mate van betrokkenheid.

Speel video af

Film & storytelling - een krachtige combinatie.

Storytelling is een krachtig instrument in de handen van iedere creatieveling. Door een verhaal rondom de inhoud te vertellen komt deze tot leven en zal de deelnemer het sneller begrijpen. Mensen identificeren zich niet met feitelijk heden, maar wel met emotie. Door ze van consument te veranderen naar actief onderdeel van de e-learning zorg je direct voor een veel hogere betrokkenheid.

Dé combinatie

Storytelling is dus belangrijk, maar in combinatie met film gaan we nog een stapje verder. In diverse e-learning projecten hebben we gebruik gemaakt van een aantrekkelijke storyline en de inzet van interactieve video. De keuzes van de deelnemer hebben echt invloed. Op deze manier biedt je een nog veel rijkere ervaring aan waarin alle zintuigen worden aangesproken: horen, zien en doen. Interactieve video verhoogt de engagement met wel 90%!

Stimulerende elementen

Om de deelnemer nog meer uit te dagen hebben we gebruik gemaakt van verschillende game-elementen. Het voltooien van een aflevering of een bepaalde uitdaging, geeft een lekker gevoel en dat werkt weer stimulerend om meer progressie te maken.

Storytelling in combinatie met sterke visuals en film is een bijzonder krachtige combinatie!

Als een goed verhaal ondersteund wordt door dito beeldmateriaal en eventueel bewegend beeld is dit een recept voor succes. Deelnemers zullen in het verhaal worden gezogen en belangrijk: ze zullen het niet snel vergeten!

Wij zijn enorm tevreden met het uiteindelijk eindresultaat! e-fluence heeft onze verwachtingen meer dan overtroffen.

De inzet van de juiste elementen

Om te komen tot het huidige resultaat hebben we gebruik gemaakt van de volgende zaken:

  • Krachtige storytelling
  • Interactieve video met inzet van acteurs en figuranten
  • Netflix-achtige opzet
  • Gamification elementen
  • Uniek design

Producten

Wilt u meer informatie over dit product?

Film & Storytelling

Storytelling

Interactieve video

Gamification

Ben je opzoek naar een krachtig concept waarin de consument veranderd van toeschouwer naar deelnemer? Dan is dit pakket echt iets voor jou!