Door een unieke applicatietraining zijn medewerkers snel en efficiënt up to speed.

Met een e-learning over het nieuwe planningssysteem wil Vermaat de medewerkers kennis laten maken met de nieuwe software en tegelijk de medewerkers trainen in het gebruik ervan. De invoer van een nieuwe applicatie heeft vaak grote gevolgen voor bedrijfsprocessen, softwarekoppelingen en medewerkers. Een geslaagde training van huidige en nieuwe medewerkers is dus een must voor elke organisatie.

Daarom hebben we bij Vermaat ervoor gekozen om gebruik te maken van screenshots uit de software en deze interactief maken, zodat de deelnemer dezelfde ervaring heeft als wanneer hij de software ‘echt’ zou gebruiken. Hetzelfde geldt voor de mobiele variant.

Krachtige korte video’s

De e-learning begint met een korte video door een medewerker van Vermaat. De deelnemer wordt op een ludieke ‘vermaat-achtige’ manier aangesproken en welkom geheten. De kernboodschap is: ‘What's in it for me?’. De deelnemer wordt hier kort verteld dat Vermaat een nieuw planningssysteem heeft en er worden een aantal voordelen benoemt voor de gebruiker. Verschillende facetten van het planningssysteem komen via herkenbare video’s naar voren om de mogelijkheden op een ludieke manier te laten zien.

Self-directed learning

De deelnemer kan zelf de volgorde kiezen. Hierdoor kan de deelnemer zelf bepalen wanneer hij welk deel van de module doorloopt. Dit draagt bij aan het principe van self-directed learning. Ook helpt deze opzet om de e-learning later te gebruiken als naslagwerk voor de medewerkers. Door de verschillende onderdelen “geopend” aan te bieden is elk specifiek gedeelte snel toegankelijk.

Gamification

Via een timer en korte snelle vraagstellingen dagen we de gebruiker uit om de opgedane kennis in de praktijk te brengen. Beloningen worden vergeven in de vorm van badges om te stimuleren.

Producten

Wilt u meer informatie over dit product?

Corporate

Onboarding concept

Applicatietraining

Gamification

Opzoek naar een manier om talenten efficiënt onboard te krijgen? Dan is dit pakket echt iets voor jouw organisatie!